Office Reception | Marketing CGI


An inviting, open space reception design.

They say you have roughly five seconds to impress your clients, and with your reception area being the first room they enter, ensure you make maximum impact with a modern, large spacious reception area that will wow your clients for years to come.

North Made Studio worked in conjunction with a commercial space specialist to design and renovate a working reception area for an old and tired office block situated in Manchester. The aim was to create a reception that allows in plenty of natural lighting, but also highlight the beauty of natural materials.

Our team of experienced designers successfully achieved this look with the use of solid mango wood beams, off-white gloss ceramic wall tiles and wonderfully polished marble floor tiles.



Leave a comment